Tennis

Nuno Borges barra el pas de Rafa Nadal en la final del torneig de Bastad

El manacorí, que aspirava al 93è títol de la seva carrera, ha jugat la seva primera final des del Roland Garros del 2022

El portuguès Nuno Borges, de 27 anys i 51è del rànquing de l’ATP, ha superat Rafa Nadal, per 6-3 i 6-2, i ha barrat el pas del manacorí, que en el torneig de Bastad jugava la seva primera final després de Roland Garros de 2022. Segur que a l’exnúmero u, que havia guanyat aquest torneig el 2005 i aspirava al 93è títol de la seva carrera, li han passat factura les més de 4 hores que va necessitar dissabte per guanyar la semifinal contra el croat Duje Ajdukovic (4-6, 6-3 i 6-4). Per Borges, el de Bastad ha estat el primer títol de la seva carrera.

En el primer set, Nadal sempre ha anat a remolc del seu rival, que li ha trencat el servei fins a tres vegades. Tot i que el manacorí ha replicat amb dos contrabreaks seguits, Borges s’ha mostrat més consistent i pacient, ha millorat amb el servei i ha acabat imposant-se en el primer parcial en 47 minuts. A l’inici del segon set, semblava que Nadal recuperava sensacions, però Borges ha aconseguit un nou trencament en el cinquè joc i a partir d’aquí el partit ja ha fet baixada pel portuguès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)