Espanya encaixa una contundent derrota contra el Brasil (18-29)

La selecció espanyola, amb la intervenció de la granollerina Kaba Gassama, ha encaixat una dolorosa derrota contra el Brasil (18-29) en la seva estrena en els Jocs Olímpics de París. L’equip d’Ambros Martín sempre ha anat a remolc del seu rival i no ha trobat la fórmula per aturar el ritme de joc brasiler, marcat per les aturades de Gabriela Moreschi (14 de 31) i la velocitat en les transicions. La jugadora del KH-7 BM Granollers Giulia Guarieiro ha contribuït al triomf brasiler amb 4 gols.

Tot i l’1-0 inicial, la primera meitat ha ja ha estat de total domini del conjunt groc, que ha arribat al descans amb 5 gols de renda (10-15). Gassama ha sortit en el set inicial i s’ha mostrat molt activa en els primers 15 minuts, forçant un parell de penals, però en defensa tampoc ha pogut frenar els contraatacs del rival. En la segona meitat, la selecció hispana, que mai havia perdut contra el Brasil en partit oficial, no ha trobat la manera de redreçar el rumb, s’ha precipitat i ha regalat gols fàcils al rival, que ha obtingut la màxima diferència al final del partit (18-29). Gassama, que ha rebut una exclusió (51’), ha tingut poc protagonisme en la segona part. L’equip espanyol haurà de prendre bona nota del mal partit d’avui i intentarà refer-se en la segona jornada, diumenge contra Angola, dirigida pel tècnic català Carlos Viver i que avui ha perdut contra els Països Baixos, per 34-31.