Handbol

El Barça d’handbol començarà la pretemporada el 13 d’agost

El Barça d’handbol ha gaudit d’unes setmanes de vacances i aviat posarà fil a l’agulla per començar a preparar la temporada que ve. El club ha comunicat que l’equip començarà la pretemporada el 13 d’agost, tot i que ho farà amb un gran nombre de possibles baixes, en concret 10, que són tots els esportistes de l’equip que es troben a París per disputar els Jocs Olímpics amb les seves respectives seleccions. El tècnic del Barça, Carlos Ortega, que també serà a París perquè és el seleccionador japonès, treballarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els disponibles mentre vagi sumant efectius. La competició d’handbol olímpica es disputarà entre el 27 de juliol i l’11 d’agost, tot i que Japó no és una de les seleccions candidates a passar de ronda i, si no hi ha sorpreses, el tècnic arribaria a temps per a l’inici de la pretemporada.

La data del primer partit de preparació és el 22 d’agost, quan el conjunt blaugrana disputarà les semifinals de la Supercopa de Catalunya ITEGRA. Ho farà a Sarrià de Ter (20 hores), on lluitarà contra la UE Sarrià per un lloc a la final del principal torneig català. En cas de classificació,els barcelonins jugarien la final a Esplugues de Llobregat el 28 d’agost (20.30 hores), contra el guanyador de l’encreuament entre el Fraikin Granollers i el Molins de Q-H Molins.

D’altra banda, l’equip viatjarà a Alemanya per a la disputa de l’HSG Premium Cup de Nordhorn el cap de setmana del 24 i 25 d’agost. El torneig amistós, en format de final a quatre, reunirà el Nordhorn-Lingen, el Flensburg, el Montpeller i el Barça. Els blaugranes jugaran el 24 d’agost (17 h) contra l’equip francès. La final del torneig serà el 25 d’agost, també a les 17 hores, mentre que el tercer i quart lloc es disputarà a les14.30 hores.

Un cop superades la Supercopa de Catalunya i la Premium Cup de Nordhorn, serà el torn de la Supercopa Ibèrica, de l’inici tant de la Lliga Plenitude i de la Machineseeker EHF Champions League. El calendari de la Lliga se sortejarà el dilluns 29 de juliol, mentre que la Champions ja té dates i horaris per a les primeres 10 jornades. El Barça debutarà l’11 de setembre, a les 18.45 hores, a la pista del Kolstad noruec.

Els olímpics

L’equip blaugrana no podrà comptar d’inici amb deu jugadors que es troben convocats amb les seves seleccions i que s’aniran incorporant a l’equip a mesura que el seu recorregut olímpic finalitzi. Aquests són Gonzalo Pérez De Vargas, Aleix Gómez i Javi Rodríguez (convocats amb Espanya on és reserva el també blaugrana Petar Cikusa). Dika Mem i Melvyn Richardson han sigut convocats amb França, Jonathan Carlsbogard i Hampus Wanne amb Suècia (on Tomas Svensson és l’entrenador de porters), Emil Nielsen amb Dinamarca, Blaz Janc amb Eslovènia i Carlos Ortega que és el seleccionador japonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)