Hoquei sobre herba

Derrota dura en el debut (4-0)

Hoquei herba. Espanya claudica davant de la qualitat i l’eficiència de Gran Bretanya

La selecció espanyola masculina, amb deu jugadors catalans, va perdre, ahir, clarament contra Gran Bretanya, per un contundent 4-0 en el seu debut olímpic a l’estadi Yves-du-Menoir. Un error defensiu greu en el marc d’un partit desafortunat al darrere i la ineficiència al davant –0/4 en penals córner– van condemnar el conjunt de Max Caldas contra un rival que va apel·lar a la qualitat en els penals córner (2/5) i a la solidesa i que, al cap i la fi, va ser molt superior tot i un primer quart prometedor dels de Caldas. Espanya, que busca l’objectiu d’arribar als quarts, jugarà avui el segon partit contra Alemanya (17 h) amb l’obligació de vèncer. Els altres equips del grup A són França, Sud-àfrica i els Països Baixos. Els quatre primers accediran als quarts de final.

La selecció espanyola femenina, amb quatre catalanes, per la seva banda, debutarà avui (13.15 h) contra la Gran Bretanya en el grup B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)