Waterpolo

Relax abans de la guerra

Waterpolo. Les de Miki Oca abusen de l’amfitriona França i aprofiten per fer rotacions abans de jugar demà contra la potent i gran rival Estats Units

França 6 Espanya 15

FRANÇA:Rycraw (Martineaud), Andrés, Heurtaux, Bouloukbachi (1), Guillet, Hertzka, Dhalluin (3), Battu, Vernoux (2), Radosavljevic, Raspo i Daule.ESPANYA:Terré (Ester), Espar, Nona Pérez, Elena Ruiz (4), Forca, Maica García (1) i Leiton (1) –equip titular– Piralkova (3), Ortiz (2), Crespi (1), Pena (2) i Camús (1).PARCIALS:3-6, 1-3 (4-9); 1-3 (5-12) i 1-3 (6-15).ÀRBITRES:Helene Can Painchaud (Canadà) i Liang Chn Zhang (Xina).PÚBLIC:5.000 espectadors al Centre Aquàtic de París.

Espanya va humiliar sense compassions l’amfitriona, a qui aquest curs ja havia superat clarament en tres ocasions en el mundial (14-7), en l’europeu (17-8) i en el darrer torneig de preparació de Rotterdam (19-7). Ahir a la piscina del Centre Aquàtic de París, amb un ambient totalment en contra, les de Miki Oca van aprofitar el matx per fer rotacions i preparar-se per al duel de demà contra una de les grans potències com són els Estats Units.

La selecció espanyola, amb onze catalanes a les seves files, es va passejar en la seva estrena als Jocs. Les franceses juguen per la condició d’amfitriones, perquè esportivament no s’han classificat mai. El partit va començar amb un domini absolut de les jugadores de Miki Oca –14 temporades al capdavant de la selecció espanyola–, que ja en els primers 20 segons havien marcat el primer gol i a mitjans del primer període guanyaven 1-4. No hi va haver partit per a la selecció espanyola, que en el descans ja tenia el partit sentenciat (4-9). En la segona part, amb el president d’Espanya Pedro Sánchez present en el matx, el tècnic Miki Oca va aprofitar per fer rotacions i provar diferents situacions per preparar les seves jugadores abans de la batalla que ve en els pròxims compromisos, ja que jugaran cada dos dies.

El pròxim compromís serà demà contra els Estats Units, que ahir van superar Grècia per (15-6). En el grup B els Països Baixos van superar Hongria (10-8) i Austràlia va fer el mateix amb la Xina (7-5). Són dos grups de cinc equips que fan una lligueta i els quatre primers disputaran els quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)