Espanya no necessita la seva millor versió per doblegar Austràlia (5-9)

Munarriz (3 gols), Perrone (2) i Cabanas (2) els més destacats juntament amb el porter Aguirre

La selecció espanyola masculina ha superat amb més patiments dels previstos a Austràlia (5-9). Els de David Martin han fet una primera part on no han tingut l’encert habitual i els australians han aprofitat un parell de debilitats defensives espanyoles per mantenir-se dins el matx. Al descans 3-5. Al tercer quart però la resistència australiana ha començat a debilitar-se i això, combinat amb les aturades (10) d’Unai Aguirre, han fet que la diferència creixés fins els 4 gols (4-8). En aquesta fase Alberto Munarriz, amb 3 gols, ha estat decisiu. A ell se li ha sumat Perrone (2) i Granados (2). El pròxim compromís serà dimarts (21h) contra la selecció que més medalles d’or han guanyat en uns Jocs Olímpics: Hongria.