Més esport

Daniela Terol, fora de la final en ‘street’

La jove barcelonina Daniela Terol ha quedat sense possibilitats d’accedir a la final en la modalitat de skateboarding street dels Jocs. Terol, de només 15 anys, ha tancat la fase de qualificació amb 220.38 punts. Una puntuació que la deixava en setè lloc provisional quan ha acabat, però que l’ha anat endarrerint per l’entrada en competició de les següents participants. Les vuit primeres s’han classificat per a la final.

La barcelonina ha fet millor puntuació que l’altra representant espanyola, l’andalusa Natalia Muñoz. Inicialment, Terol anava als Jocs com a reserva, però World Skate la va acabar confirmant amb plaça fixa en street, fet que la convertia en la primera esportista en la història de la Federació Catalana de Patinatge a participar en uns Jocs Olímpics. “Estic molt contenta. Ha estat tot molt precipitat i he fet tot el que he pogut”, ha comentat Terol a RNE.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)