Espanya també perd contra Angola (26-21) i es complica molt la vida

La selecció espanyola femenina d’handbol es complica molt la situació en els Jocs de París. Després de la clara derrota contra el Brasil (18-29), l’equip espanyol – amb la granollerina Kaba Gassama– ha perdut també contra Angola (26-21).

Fins a la recta final, el partit ha estat molt equilibrat, amb avantatges molt reduïts. La primera meitat ha acabat amb renda mínima per a les espanyoles (15-14). Angola, dirigida pel català Carlos Viver, ha començat bé la segona part i ha aprofitat el col·lapse de les rivals –vuit minuts sense marcar– per manar en el marcador. Cap dels dos equips havia agafat més de dos gols de marge, fins al 22-19 de les africanes quan faltaven set minuts. Ha obert forat Angola (25-19), davant la impotència espanyola. El parcial de la segona part (12-6) és contundent.