Natació

Emma Carrasco signa el dotzè lloc en els 400 m estils en el seu bateig olímpic

La nedadora lleidatana de 18 anys ha estat en disposició de lluitar per accedir a la final en els tres primers parcials, però en el tram de crol ha perdut pistonada

La lleidatana de 18 anys Emma Carrasco (CN Sant Andreu) ha tingut aquest matí el seu bateig olímpic en els Jocs de París amb un dotzè lloc en les eliminatòries de 400 m estils. La nedadora catalana, entre les tres primeres de la segona sèrie després dels parcials de papallona, esquena i braça, ha estat en disposició de lluitar per una plaça per a la final, però en el tram de crol ha pagat l’esforç, se li ha fet etern i s’ha vist relegada al setè lloc de la seva eliminatòria, amb un registre de 4:43.13. La seva marca d’inscripció era de 4:37.75 i el tall per accedir a la final ha quedat fixat en 4:40.40. El millor registre per a la final que es disputarà aquest vespre (20.30 h) ha estat per a la nord-americana Emma Weyant (4:36.27). Carrasco tornarà a entrar en acció divendres, en les eliminatòries de 200 m estils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)