Hoquei sobre herba

Espanya no passa de l’empat contra els Estats Units (1-1)

Les de Carlos García Cuenca no han estat encertades en els últims metres

La selecció espanyola, que en la jornada inaugural va superar la Gran Bretanya (1-2), no ha pogut passar de l’empat contra els Estats Units (1-1) que havien perdut en la seva estrena contra l’Argentina (1-4). Les de Carlos García Cuenca han perdonat fins a 13 penals-còrner. Els primers minuts han estat amb un joc molt obert fins que a falta de dos minuts per acabar el primer quart hi ha hagut una jugada clau perquè Espanya ha tingut un penal-còrner que ha executat perfectament però la defensa ha tret la pilota literalment de sobre la línia de gol. I de fallar una ocasió d’or i en el contracop nord-americà s’ha avançat al marcador (0-1). Només començar el segon quart Begoña García ha aprofitat un refús per afusellar al minut cinc del segon quart (1-1). A la segona part ha estat un voler i no poder perquè les de Carlos García Cuenca no han tingut sort en algunes ocasions que han tingut perquè li ha costat molt generar perill en els últims metres. El pròxim partit de la selecció espanyola serà dimecres contra Argentina (10h).