Tennis

Djokovic elimina Nadal, que revifa però no en fa prou (6-1 i 6-4)

La Philippe Chatrier s’ha vestit de gala per al duel entre Rafa Nadal i Novak Djokovic, que han viscut el seu duel número 60 en la segona eliminatòria dels Jocs de París. El serbi, màxim favorit per l’absència de Jannick Sinner, ha anat per feina, ha resolt el primer set amb una superioritat contundent (6-1) i s’ha arribat a situar 4-0 en el segon, però ha topat amb la reacció del manacorí (4-4). Però no n’ha fet prou amb l’èpica Nadal, que veu trencat el somni olímpic en l’escenari que tant l’ admira.

Djokovic ha començat fort i ha deixat entreveure ben aviat que difícilment trobaria oposició. El quart joc, amb 3-0 per al serbi, ha deixat grans punts, amb el balear salvant dos cops el trencament però caient en el tercer intent de Djokovic, que situava un 4-0 contundent. En el servei, Djokovic no tenia dificultats, i amb el seu segon joc en blanc arribava al 5-0. Nadal ha estrenat el compte en el sisè joc (5-1), però el serbi ha assegurat amb solvència el servei per tancar el primer set amb rapidesa (6-1). El ritme de l’un i l’altre no tenien res a veure.

Djokovic ha començat el segon set trencant el servei a Nadal, tot i rebre més resistència, i ha continuat manant, fins al punt que tot feia preveure un partit molt desequilibrat. Aquest cop, Nadal s’ha endut el primer joc en el cinquè (4-1). Després ha tingut la seva primera pilota de trencament, i l’ha aprofitat –amb doble falta del serbi– (4-2) per obrir el seu millor moment, encadenar quatre jocs guanyats –amb un segon trencament– i fer vibrar el públic (4-4). Djokovic, però, ha aturat el cop, ha tornat a agafar avantatge i ha resolt el partit (6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)