Natació

Punt i seguit a París

Emma Carrasco té el bateig olímpic amb un dotzè lloc en els 400 m estils, però se sent més capacitada per als 200 m estils, la mateixa prova que va nedar el seu pare, Jordi Carrasco, en els Jocs de Sydney

La lleidatana de 18 anys Emma Carrasco (CN Sant Andreu) va signar ahir al matí el seu bateig olímpic en els Jocs de París amb un dotzè lloc en les eliminatòries de 400 m estils. La nedadora catalana, entre les tres primeres de la segona sèrie després dels parcials de papallona, esquena i braça, va estar en disposició de lluitar per una plaça per a la final, però en el tram de crol va pagar l’esforç. Els últims 100 metres se li van fer eterns i es va veure relegada al setè lloc de la seva eliminatòria, amb un registre de 4:43.13. La seva marca d’inscripció era de 4:37.75 i el tall per accedir a la final va quedar fixat en 4:40.40.

Emma Carrasco tornarà a l’acció divendres, en les eliminatòries dels 200 m estils, en què probablement tindrà més possibilitats d’arribar lluny, a conseqüència dels problemes que va tenir en el tram final de la preparació. Durant la primavera va tenir dues infeccions de ronyó i al maig, una pneumònia que va posar en risc la seva participació en l’obert de Palma, selectiu per als Jocs. Amb aquest contratemps, van apostar pels 200 m estils, la mateixa prova que va nedar el seu pare, Jordi Carrasco, en els Jocs de Sydney 2000, en què va ocupar la tretzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)