Tennis

Djokovic marca el pas

Tennis. El serbi elimina amb comoditat Rafa Nadal, que hi posa el cor en el segon set, empès pel públic de la Philippe Chatrier, per evitar una repassada majúscula (6-1 i 6-4)

El 60è duel entre Novak Djokovic i Rafa Nadal va servir per certificar que l’estat de forma del serbi és a un altre nivell, molt per damunt del manacorí. Dues vegades campió olímpic, Nadal va veure barrat el somni a la Philippe Chatrier, l’escenari que tant l’admira i que ahir també el va mirar d’empènyer. Hi va posar el cor per guanyar quatre jocs seguits i evitar una repassada majúscula, però no va poder frenar l’ímpetu de Djokovic, decidit a posar-se la seva primera medalla d’or olímpica (6-1 i 6-4).

El serbi va començar fort, amb dos trencaments i cap dificultat en el seu servei. Nadal va estrenar el compte en el sisè joc (5-1), però Djokovic va assegurar amb solvència el servei per tancar el primer set amb rapidesa (6-1). El ritme de l’un i el de l’altre no tenien res a veure.

El segon set va començar si fa no fa (4-0), però Nadal va treure caràcter quan semblava liquidat. Va aprofitar la primera pilota de trencament (4-2) i va encadenar quatre jocs guanyats per fer vibrar el públic (4-4). Djokovic, però, va aturar el cop, va tornar a agafar avantatge i va resoldre el partit (6-4).

Granollers, KO en mixtos

La dupla formada pel català Marcel Granollers i la valenciana Sara Sorribes va perdre (3-6 i 4-6) contra els australians Ellen Perez i Mathew Ebden, que eren caps de sèrie número dos. Granollers continua endavant en dobles masculins, amb Pablo Carreño.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)