Rem

Aleix Garcia busca demà la medalla

Rem. El remer de Serinyà i Rodrigo Conde són a la final després de fer el segon millor temps de la seva semifinal

El remer de Serinyà Aleix Garcia (CN Banyoles) i el seu company en doble escull, el gallec Rodrigo Conde, ja s’han assegurat el diploma olímpic i somien amb la medalla. Ahir al camp de regates de Vaires-sur-Marne van aconseguir la segona millor marca de la seva semifinal i arribaran carregats de confiança a la final de demà (11.30h). Amb un temps de 6:14.19, només els van passar per davant els neerlandesos Melvin Twellaar i Stef Broenink, que amb una remuntada van firmar un temps de 6:13.60. “Estem molt contents amb la regata, que ha estat molt renyida”, explicava el serinyanenc a Televisió de Catalunya. “Ara volem fer història. Fa 40 anys que no hi ha cap medalla [a la delegació espanyola] amb el rem i, si fem una bona regata, tenim tots els números per aconseguir-ho”.

La millor marca del matí la van fer els irlandesos Daire Lynch i Philip Doyle (6:13.14). A la final de dijous, García i Conde hauran de competir contra els bots de Països Baixos, Romania, Irlanda, Estats Units i Nova Zelanda.

Aquest matí, Aina Cid (CN Amposta) i Esther Briz disputaran la semifinal del dos sense timoner (10.54h). I Dennis Carracedo (CN Banyoles) i Caetano Horta, la del doble escull (11.14h).

PROTAGONISTA

Ha estat una regata molt renyida i estem molt contents. Ara volem fer història i si ho fem bé, tenim tots els números
Aleix Garcia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)