Vela

Diego Botín i Florian Trittel, a tota vela

El català Florian Trittel, que competeix en vela en la categoria de 49er al costat de Diego Botín, és a una passa de degustar la glòria olímpica. La dupla ha excel·lit en la jornada de regates del dia d’avui celebrada a Marsella, quedant en primera posició de la classificació provisional amb 35 punts.

La parella ha quedat en tercera posició en la primera regata del dia, per darrere dels suïssos Schneiter i de Planta, i dels germans Fentela croats. En la segona s’han avançat, quedant segons per darrere de la dupla polonesa formada per Buksak i Wierzbicki. En la tercera han tornat a quedar en segona posició, aquesta vegada per darrere dels britànics Peters i Sterritt.

Els resultats col·loquen a la dupla hispana al capdavant del podi en la classificació provisional general després que els seus perseguidors immediats, McHardie i Mckenzie i els irlandesos Dicksoni Waddilove no hagin tingut el seu millor dia. Demà (14.50 h) comencen les tres darreres regates prèvies a la regata per la medalla que es durà a terme dijous (14.40 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)