Gimnàstica

Biles amplia el seu regnat

Gimnàstica artística. L’atleta nord-americana es redimeix dels fantasmes del passat i segella una actuació estel·lar que acaba amb medalla d’or en un podi completat per Itàlia i el Brasil

L’esdeveniment de la jornada era, sens dubte, la final per equips de gimnàstica. I no va decebre els aficionats desplaçats al Bercy Arena de la capital francesa, on entre ells hi havia una atenta Serena Williams. Els Estats Units, que a Tòquio van quedar en segona posició darrere de Rússia després de la retirada de Simone Biles per un bloqueig mental, van aconseguir el que venien a buscar: tornar a pujar a dalt de tot del podi. Les americanes van liderar amb Biles, Suni Lee i Jordan Chiles al capdavant, aconseguint la seva anhelada redempció i clausurant la competició amb l’èxtasi que va causar l’actuació de Biles al terra amb el Bercy Arena dempeus per aplaudir una atleta de llegenda.

L’emoció de la jornada era la pugna entre Itàlia, la Gran Bretanya, el Brasil i el Canadà per completar el podi després de les caigudes de la xinesa Zhou a la barra. Angela Andreoli no va fallar i Itàlia es va penjar la plata. Finalment, l’esforç de l’elegant Rebeca Andrade tampoc va quedar desapercebut i el Brasil va completar el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)