Waterpolo

Victòria de prestigi de la selecció espanyola contra Hongria (10-7)

Triomf de prestigi de la selecció espanyola masculina de waterpolo, amb set catalans, contra Hongria, una de les grans potències (10-7). Després de la victòria sense brillar gaire contra Austràlia (5-9), l’equip de David Martín ha fet un partit molt complet i ha presentat la seva candidatura a tenir-lo molt en compte.

Ha trigat gairebé cinc minuts a desfer-se el 0-0 inicial, amb un bon llançament d’Alberto Munarriz. Unai Aguirre ha estat fi en el primer període, en què Hongria no ha aprofitat dos atacs amb superioritat. Bernat Sanahuja ha fet el 2-0, però en la tercera superioritat, al límit del temps, els hongaresos han marcat el 2-1. Vigvari, a punt d’arribar a l’equador del segon quart, ha empatat de vaselina (2-2), però poc després Sergi Cabanas ha tornat a situar en avantatge els espanyols. I tot i que Zalanki ha fet el 3-3, Marc Larumbe ha marcat el 4-3 al límit del descans.

En un partit molt equilibrat, l’equip de David Martín ha pogut agafar dos gols de renda gràcies al segon gol de Munarriz, ja en el tercer quart (5-3), retallada per un gol hongarès via VAR. Álvaro Granados ha obert forat, amb el 6-4 de penal i, poc després, el 7-4, a 3 minuts del final del tercer quart, que obligava el seleccionador hongarès a demanar temps mort. Ha reaccionat Hongria, però Espanya ha arribat a l’últim parèntesi amb dos gols de marge (8-6), i ha començat l’últim quart amb el 9-6 de Martín Famera. El segon gol de Marc Larumbe (10-7, a 3:30 del final) encarrilava el triomf espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)