Hoquei sobre herba

Espanya va de menys a més i perd per la mínima contra l’Argentina (2-1)

El combinat estatal ha tingut ocasions per empatar enfront la subcampiona olímpica en els darrers minuts

Espanya ha perdut el seu primer partit de la fase de grups i ho ha fet per un ajustat 2-1 contra l’Argentina, l’actual subcampiona olímpica i mundial. El conjunt estatal, amb quatre jugadores catalanes, ha anat de menys a més i ha disposat d’ocasions per empatar en els darrers minuts. El seu proper partit serà demà contra Sud-àfrica

La selecció argentina ha sortit amb molta empenta i concentrada, i ha començat a tenir ocasions de gol. El seu primer penal corner en el minut 6 ha acabat en penal stroke i amb el primer gol d’Agustina Gorzelany. Poc després han disposat d’un nou penal corner que no han transformat. El conjunt estatal ha disposat d’alguna ocasió puntual però ha encaixat el segon gol en l’inici del segon període. Un nou penal corner de l’Argentina transformat aquest cop per Eugenia Trinchinetti ha significat el 2-0. Dos minuts després Espanya ha disposat de les seves ocasions més clares, ha disposat de quatre penals corners consecutius i en el darrer la bola ha anat al pal. El domini del joc s’ha anivellat una mica i s’ha arribat al descans amb el 2-0. En el tercer quart el combinat estatal ha anat a l’ataca i ha marcat el 2-1 en un penal stroke després d’un penal corner transformat per Lola Riera. Espanya ha continuant amb més domini de la bola i en els darrers quinze minuts ha tingut una superioritat de dues jugadores i un penal corner a tres minuts del final, però l’empat no ha arribat.