Judo

Ai Tsunoda cau a quarts però aquesta tarda lluitarà a la repesca

Judo La judoka lleidatana ha perdut a quarts de final de la categoria 70 kg contra la croata Barbara Matic

Ai Tsunoda ha perdut en els quarts de final de la seva estrena als Jocs Olímpics de París en categoria de 70 kg. Però aquesta tarda pot tornar a entrar en la competició si guanya el combat de repesca contra la japonesa Saki Nizoe.

La lleidatana de 22 anys ha eliminat ha començat el campionat eliminant l’eslovena Anka Pogacnik. Després dels 4 minuts d’assalt, Tsunoda s’ha endut la victòria gràcies a un wazaari.

Tot seguit, a quarts de final la catalana no ha pogut vèncer a la croata i número 1 del món, Barbara Matic. Tsunoda ha aguantat el primer assalt de 4 minuts, però ha anat a l’assalt d’or amb desvantatge per dues penalitzacions. Finalment, quan es complien 5 minuts d’assalt, la jove judoka ha quedat eliminada per una tercera penalització. Però els Jocs encara no han acabat per Ai Tsunoda. Aquesta tarda a les 16h al Tatami 1 del Camp de Mart, com aquest matí, encara té una última oportunitat en la repesca. La catalana s’haurà d’enfrontar davant la japonesa Saki Nizone. Si guanya, lluitarà per el bronze amb una de les perdedores de semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)