Triatló

Anna Godoy fa un bon dissetè lloc en un complicat triatló

La barcelonina ha estat gairebé sempre entre les vint millors. Ha guanyat la francesa Cassandre Beaugrand

Anna Godoy ha finalitzat en una meritòria dissetena posició en un complicat triatló que les aigües del riu Sena no han impedit disputar. La barcelonina ha fet un temps d’1h58:13 en una competició guanyada per la francesa Cassandre Beaugrand amb 1h54.55. Per culpa de la mala qualitat de l’aigua del Sena es van ajornar els entrenaments de diumenge i dilluns i la prova masculina es va ajornar un dia. A la matinada s’ha comprovat la qualitat de l’aigua i ha estat dins dels paràmetres normals, tot i la pluja que havia caigut.

En la prova de natació les triatletes han hagut de fer front a una forta corrent i en la de bicicleta afrontar un terra mullat amb zones de llambordes que han provocat diverses caigudes. Anna Godoy ha sortit dissetena de l’aigua, i en el tram de ciclisme s’ha situat en un grup segon grup a un minut i mig de les primeres i ha fet la transició a la cursa a peu en el tretzè lloc. En els deu km ha perdut alguns llocs i ha entrat dissetena. L’extremenya Miriam Casillas ha acabat 33a amb 2h01:46.

La campiona olímpica de Tòquio, Flora Duffy, ha dominat la natació i bona part del ciclisme, però en l’inici dels deu km de cursa a peu ha quedat despenjada, i ha arribat cinquena. Quatre triatletes han format el grup capdavanter i amb un atac a una parell de quilòmetre del final l’atleta local Cassandre Beaugrand ha aconseguit la medalla d’or (1h54:55). Ha estat acompanyada en el podi per la suïssa Julie Derron (1h55:01) i l’escocesa Beth Potter (1h55:10).

En la prova masculina el títol ha estat per l’anglès Alex Yee amb 1h43.33, mentre que el malagueny Alberto González ha acabat vuitè amb 1h44:22.