Tir Olímpic

Mar Molné es queda sense medalla

Tir Olímpic La tiradora tarragonina s’ha quedat a les portes del podi, eliminada com a quarta classificada en la final de tir de fossa olímpica

La tiradora de Morell, Mar Molné, s’ha quedat a les portes de la seva primera medalla olímpica. Amb només 22 anys, ha debutat als Jocs Olímpic fent un paper magnífic en les rondes eliminatòries, classificant-se amb la millor marca tant en la primera, com en la segona jornada. A la final, però, no ha estat tan encertada i després de trencar 27 de 35 plats ha quedat eliminada quedant-se amb la quarta posició.

Abans d’ella, però, ha caigut la xinesa Wu Cuiciu (17/25), i després l’andalusa Fátima Gálvez (23/30) que s’ha hagut de conformar amb la cinquena posició. El podi l’ha liderat la tiradora de Guatemala, Adriana Ruano, que ha estat pràcticament intractable, fallant només 5 de 50 tirs, i sense haver fallat en els primers 16 tirs. I a més a més, ha superat el rècord olímpic que havia marcat l’eslovaca Zuzana Rehak de 43 plats trencats el 2021 a Tòquio. En segona posició ha quedat la italiana Silvana Stanco (40/50) i el bronze ha estat per l’australiana Penny Smith (32/40).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)