Judo

Ai Tsunoda guanya la repesca però perd el bronze

Judo La lleidatana ha vençut per tres shidos a la japonesa Saki Nizoe a la repesca, però en el combat pel bronze l’ha guanyat l’austríaca Michaela Polleres per ippon en categoria 70 kg

La judoka lleidatana Ai Tsunoda s’ha quedat a les portes de la medalla de bronze perdent davant l’austríaca Michaela Polleres.

La catalana primer ha guanyat a la japonesa Saki Nizoe a la repesca per tres shidos. El primer assalt Tsunoda ha sortit amb avantatge. Un segon abans que s’acabessin els quatre minuts reglamentaris l’àrbitre ha concedit una penalització per a cada una de les judokes, però la nipona ja n’acumulava una dels primers dos minuts. En l’assalt d’or, Nizoe ha vist la tercera penalització que ha donat la victòria després de 4 minuts i 37 segons a la lleidatana.

Una hora després competia per la medalla de bronze contra Michaela Polleres, d’Àustria. Tsunoda ha començat amb avantatge, perquè després de minut i mig de combat l’àrbitre ha marcat shido a la rival. Però segons després l’austríaca ho ha capgirat tot, fent tocar amb l’esquena a terra a Tsunoda i, per tant, enduent-se la victòria i el bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)