Vela

Florian Trittel i Diego Botín, vent a favor per pujar al podi

La parella formada pel català Florian Trittel i Diego Botín, que competeix en vela en la categoria de 49er, ja olora les medalles. En les tres darreres regates del dia l’equip ha salvat els mobles i ha aconseguit mantenir la primera posició de la classificació general, fet que els assegura una medalla si demà queden per sobre de la sisena posició en la regata per la medalla que començarà a les 14.43 hores.

I això que la jornada no ha començat bé per a la dupla, que ha acabat la primera de les tres regates del dia en 15a posició, fet amb el qual perdien el liderat en la classificació general. La dupla s’ha mig refet en la segona regata retallant posicions fins al 12è lloc i finalitzant el dia amb una 6a plaça en la tercera regata que els ha tornat al capdamunt del podi. En la classificació general són primers amb cinc punts de marge respecte als seus perseguidors, la parella formada pels irlandesos Robert Dickson i Sean Waddilove. No asseguren la medalla perquè els quarts classificats (Estats Units) es troben a 12 punts, però la tenen a tocar. Aquest dijous, si el vent ho permet, es viurà la Medal Race (una regata on competeixen els deu primers vaixells de la general i que puntua doble) i en tindrien prou amb ser sisens per a penjar-se una medalla. Botí i Trittel són els actuals números u del rànquing mundial i a Marsella, malgrat no guanyar cap regata de les 12 disputades fins ara, han deixat clar que són un valor segur amb un objectiu clar: pujar a dalt de tot del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)