Espanya supera Grècia (10-8) i obté el bitllet pels quarts

Judith Forca lidera l’atac de les de Miki Oca amb 4 dianes secundada per Ruiz i Ortiz

La selecció espanyola femenina ha viscut un partit dur contra Grècia amb màxima igualtat tot i que les de Miki Oca continuen invictes (10-8) i sumen la seva tercera victòria amb el bitllet pels quarts de final a la butxaca. Les màximes golejadores del matx han estat Judith Forca (4), elena Ruiz (2) i Bea Ortiz (2).

Les de Miki Oca han fet un primer temps amb alternatives i dos gols de Bea Ortiz i 2 de Judith Forca. Al descans tot estava obert (5-5). En el tram final del tercer quart s’ha mantingut el frec a frec però la gran defensa espanyola juntament amb accions individuals de gran qualitat en atac ha fet que les Miki Oca fessin un parcial de 3-0 ja definitiu (10-7). Tot i que les gregues han pressionat al tram final l’exhibició, una altra, de la portera de Gràcia Martina Terré, ha impedit la remuntada grega. La selecció espanyola jugarà diumenge contra Itàlia (15.35 Teledeporte) en el darrer partit de la lligueta prèvia per intentar assegurar la primera posició i tenir un bon creuament als quarts.