Hoquei sobre herba

Espanya venç Sud-àfrica per 3-0 i acarona els quarts

El combinat estatal ha fet un partit molt seriós i ha aprofitat les seves ocasions

La selecció espanyola masculina ha guanyat Sud-àfrica per 3-0 i pràcticament s’ha assegurat la classificació per als quarts quan encara ha de jugar divendres contra els Països Baixos. Espanya ha fet un partit sòlid, molt be en defensa i aprofitant les seves ocasions en atac. El català Marc Vizcaíno, que era reserve, ha entrat a l’equip per la lesió a la mà d’Álvaro Iglesias. El partit s’ha disputat a porta tancada i sense públic, ja que hi havia risc de tempesta elèctrica.

Espanya, amb onze jugadors catalans, ha tingut la primera ocasió en el minut 2, però després tot i dominar no ha pogut superar la defensa africana. El gol ha arribat en el minut 23 en una gran rematada de Marc Reyné quan Sud-àfrica jugava amb un menys per una targeta groga. En l’inici de la segona meitat s’ha anul·lat un gol a Sud-àfrica. Jose Maria Basterra ha fet el 2-0 en el minut 37 i en el 53 Marc Reyné ha tornat a marcar confirmant el domina del conbinat estatal. Sud-àfrica ha disposat d’un penal stroke a sis minuts del final però Luis Calzado l’ha aturat, i després ha desaprofitat dos penals corner en l’últim minut i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)