Judo

Ai Tsunoda, a les portes del bronze olímpic

Judo La judoka lleidatana en categoria 70 kg va aconseguir guanyar en la repesca però va perdre la medalla contra l’austríaca Polleres

La judoka lleidatana Ai Tsunoda, amb només 22 anys i en el seu debut en els Jocs Olímpics, es va quedar a les portes de la medalla de bronze perdent contra l’austríaca Michaela Polleres.

La catalana va començar el campionat eliminant l’eslovena Anka Pogacnik. Després dels 4 minuts d’assalt, Tsunoda es va endur la victòria gràcies a un wazaari. Tot seguit, va perdre a quarts de final contra la número 1 del món Barbara Matic, qui al final de la tarda es va endur l’or. Tot i la derrota, encara tenia una segona oportunitat en la repesca, i Tusnoda la va aprofitar. Va vèncer la japonesa Saki Nizoe en la repesca per tres shidos. En el primer assalt, Tsunoda va sortir amb avantatge. En l’assalt d’or, Nizoe va veure la tercera penalització, que va donar la victòria a la lleidatana. Una hora després competia per la medalla de bronze contra l’austríaca Michaela Polleres. La catalana va començar amb avantatge, perquè després d’un minut i mig de combat l’àrbitre va marcar shido a la rival. Però segons després l’austríaca ho va capgirar tot en un moment. Amb un ràpid moviment va fer tocar l’esquena de Tsunoda a terra i, per tant, la lleidatana es va acomiadar de la medalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)