La quarta derrota deixa sense cap possibilitat la selecció espanyola femenina

Quarta derrota en quatre partits de la selecció espanyola femenina d’handbol, que ha caigut contra Hongria (24-27) i queda sense cap possibilitat de progressar en els Jocs.

Amb Kaba Gassama jugant d’inici, la selecció espanyola ha començat prou bé, i el primer gol de la vallesana en els Jocs ha servit per posar el 6-3. Però Hongria s’ha espavilat, i un parcial de 0-5 (7-9) ha obligat Ambros Martín a demanar temps mort. Ha tallat una sequera de set minuts de les espanyoles Gassama, amb el seu segon gol (8-9). Hongria, però, ha continuat manant, sobretot per les pèrdues de les espanyoles. Les hongareses han agafat quatre gols de renda (10-14) i han tingut possibilitats d’ampliar-la, però no ho han aprofitat i han arribat al descans amb +2 (12-14).

Hongria ha començat manant la segona part i ha arribat als cinc gols de renda (14-19). Espanya s’ha refet fins a avançar-se en el marcador (21-20). S’ha arribat als últims 10 minuts en equilibri (22-22).

Les hongareses han tornat a agafar marge (23-26), i Espanya, col·lapsada, ja no ha tingut res a fer.