Natació

Emma Carrasco es classifica per la semifinal dels 200 m estils

La lleidatana fa una gran marca de 2:11.54 i entra amb el dotzè millor registre

Emma Carrasco s’ha classificat per la semifinal dels 200 m estils amb el dotzè millor registre després de fer una gran marca de 2:11.54 en les eliminatòries. La lleidatana del CN Sant Andreu, de 18 anys, disputarà les seves primeres semifinals olímpiques aquesta tarda. Emma Carrasco ha acabat sisena en la seva sèrie després de fer uns gran primers 150 m, ha passat tercera, i patir com li passa sempre en l’estil lliure. Ha fet la seva segona millor marca de sempre, molt aprop dels 2:11.11 que te com a marca personal.

Mario Mollà ha quedat eliminat en els 100 m papallona. El barceloní del CN Terrassa ha acabat tercer en la segona sèrie amb un temps de 52.27, lluny de la seva marca personal (51.48), i no ha quedat gens content del seu registre. Mario Mollá ha finalitzat en la 25a posició del total, a més de mig segon del temps de tall dels setze millor que han passat a la semifinal que ha estat de 51.62.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)