Vela

Florian Trittel assoleix la primera medalla d’or catalana a París

És campió olímpic és del Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres

La parella formada pel català Florian Trittel (Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres) i Diego Botín (Santander) acaben d’aconseguir la primera medalla d’or catalana en vela en la categoria de 49er. És el primer podi des dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (2016) quan van aconseguir medalla Mireia Belmonte, Saúl Craviotto i Marc López.

Després de dos intents fallits en la jornada d’ahir per manca de vent a Marsella, seu de la prova, avui s’ha pogut disputar amb normalitat. La dupla, en què hi ha el català Florian Trittel, en tenia prou en aquesta última jornada amb quedar entre els tres primers classificats per segellar ser campions olímpics. La parella però no ha volgut especular i ha guanyat també la prova final. Els representants de l’equip espanyol han aguantat la pressió perquè ja des de la sortida s’han situat en la primera posició i no han patit mai per la victòria de la Medal Race, la regata de l’última jornada en què competien els 10 primers vaixells de la general (n’hi ha 20 que hi participen) i que puntuava doble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)