Tir amb arc

Èlia Canales s’acomiada dels seus primers Jocs Olímpics amb diploma

Tir amb arc L’arquera tarragonina i el seu company Pablo Acha han caigut a quarts de final contra la parella índia Ankita Bhakat i Dhiraj Bommadevara (5-3)

L’arquera Èlia Canales (CT Arc Constantí) s’acomiada dels seus primers Jocs Olímpics després de caure aquest migdia als quarts de final d’equips mixts amb el seu company Pablo Acha contra la parella índia Ankita Bhakat i Dhiraj Bommadevara (5-3). La parella ha estat a punt de passar a semifinals però s’han acabat imposant els indis i Canales marxa a quarts amb el seu primer diploma olímpic.

En la primera ronda eliminatòria d’aquest matí, la tarragonina i el seu company Pablo Acha, han deixat sense opcions a la parella xinesa contra qui s’han enfrontat a vuitens de final. Sense cedir en cap set, han guanyat per 6-2 a Xiaolei Yang i Yan Wang per ser als quarts de final.

Al migdia s’ha reprès la competició als quarts de final. Canales i Acha han cedit al primer set (37-38), i s’han endut els primers dos punts la parella índia Ankita Bhakat i Dhiraj Bommadevara. El vent duia les fletxes a la dreta i els ha complicat la competició a la tarragonina i el seu company. Gràcies a la bona actuació de l’arquera de Constantí han aconseguit empatar amb els indis tercer set (3-3), però no ha servit prou perquè al quart set, Bommadevara no ha fallat amb dos 10, la seva companya, Bhakat, no ha estat tan encertada amb un 8 i un 9, però han estat suficients per superar a Canales (8 i 10) i Acha (9 i 9).

Així doncs, ÈliaCanales s’acomiada de la competició d’equips mixts a quarts, però l’arquera de Constantí ha pogut marxar amb un somriure acabant l’últim set amb un 10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)