Hoquei sobre herba

Contra el campió olímpic

Hoquei sobre herba. La selecció masculina s’enfrontarà a Bèlgica en els quarts de final, després d’acabar quarta per la derrota contra els Països Baixos, que superen un mal inici (5-3)

La selecció masculina d’hoquei herba, amb onze catalans, veu com li puja l’exigència en la fase final, després de perdre contra els Països Baixos (5-3) i acabar quarta la fase de grups. L’equip de Max Caldas s’enfrontarà demà en els quarts de final a Bèlgica, que va alçar el títol olímpic a Tòquio.

L’equip espanyol va completar un gran primer quart, amb una efectivitat màxima en els llançaments (0-2). Basterra va fer el 0-1 després d’aprofitar una badada defensiva d’un rival (7’), i el segon va tenir una magnífica execució de Marc Reyné, que va controlar, es va regirar i va batre el porter neerlandès (15’). En el segon quart, els neerlandesos van reduir la diferència gràcies a un penal stroke de Janssen (19’). Hoedemakers va fer el 2-2 (40’) i De Geus, el 3-2 (42’). L’equip espanyol patia, amb el rival molt envalentit. Ja en començar l’últim quart, Hoedemakers va fer el 4-2 (48’). Un penal stroke transformat per Marc Mirall va donar vida a l’equip espanyol, però Janssen, de penal córner, va fer el 5-3 (53’).