Espanya topa amb el porter Spaeth i perd contra Alemanya (33-31)

Guanyava de dos gols i ha encaixat un parcial de 5-1 en els últims deu minuts

La selecció espanyola ha perdut per 33-31 contra Alemanya en un partit disputat i en el que ha topat contra el porter alemany Spaeth que ha fet 13 aturades. Espanya, amb tres jugadors catalans, guanyava de dos gols a deu minuts del final (28-30), però ha encaixat un parcial de 5-1 i ha acabat derrotada. Aleix Gómez ha destacat amb 10 gols. Diumenge Espanya jugarà contra Croàcia i buscarà una plaça en els quarts de final.

En la primera meitat el combinat estatal ha tingut problemes en defensa i els alemanys ho han aprofitat per situar-se per davant en el marcador (6-4) i s’han situat tres gols per sobre (10-7) en el minut 16. Ian Tarrafeta i Aleix Gómez han estat els més efectius en atac d’Espanya i han anotat quatre gols de cinc llançaments cada un. Això ha permès a l’equip espanyol anivellar el partit (14-14) a set minuts del descans. En els dos darrers minuts Alemanya s’ha tornat a avançar de dos gols i s’ha arribat a la mitja part amb un 20-18.

En la segona meitat Espanya ha millorat en defensa, s’ha posat per davant i s’ha avançat de dos gols 25-27 en el minut 43. El conjunt alemany ha continuat lluitant i en el tram final s’ha emportat la victòria que el mantenen primer del grup.