Topa amb el porter Spaeth

Handbol. Espanya perd contra Alemanya en un partit ajustat en què encaixa un parcial de 5-1 en contra en els darrers deu minuts. Aleix Gómez destaca en atac amb 10 gols

Alemanya 33 Espanya 31

ALEMANYA:Wolff, Witzke (1), Uscins (8), Knorr (5), Golla (7), Dahmke (4) i Steinertr (2) –equip inicial–; Spaeth, Heymann (1), Fischer, Koester (1), Haefner, Mertens (2) i Grgic (2, 2 p.).ESPANYA:Pérez de Vargas, Tarrafeta (4), Garciandia (3), Dani Dujshebaev (3), Serdio (3), Gómez (10, 2 p.) i Fernández (3) –equip inicial–; Corrales (p.s.) Maqueda, Alex Dujshebaev (2), Casado (3), Sánchez-Migallón, Odriozola i Rodríguez.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-3, 7-5, 8-7, 12-10, 15-14, i 20-18 (descans); 21-21, 23-24, 26-27, 28-30, 31-30 i 33-31.ÀRBITRES:G. Nachevski i S. Nikolov (Macedònia). Van excloure dos minuts Golla (2), Koester i Dahmke (2), per Alemanya, i Serdio, Sánchez-Migallón i Dani Dujshebaev, per Espanya.

La selecció espanyola va ser derrotada per 33-31 per Alemanya en un partit disputat i en el qual va topar contra el porter alemany Spaeth, que va fer 13 aturades. Espanya, amb tres jugadors catalans, guanyava de dos gols a deu minuts del final (28-30), però va encaixar un parcial de 5-1 i va acabar derrotada. Aleix Gómez va destacar en l’atac i va anotar 10 gols, dos de penal. Demà el combinat estatal jugarà contra Croàcia i intentarà aconseguir una plaça en els quarts de final.

En la primera meitat la selecció espanyola va tenir problemes en defensa i els alemanys ho van aprofitar per situar-se davant en el marcador (6-4), i van arribar a tenir tres gols d’avantatge, 10-7 en el minut 16. Ian Tarrafeta i Aleix Gómez van ser els més efectius en l’atac d’Espanya i van anotar quatre gols de cinc llançaments cada un. Això va permetre a l’equip espanyol anivellar el partit (14-14) a set minuts del descans. En els dos darrers minuts Alemanya es va tornar a avançar de dos gols i es va arribat a la mitja part amb un 20-18.

En la segona meitat Espanya va millorar el seu joc en defensa, es va situar al davant en el marcador i es va avançar de dos gols, 25-27, en el minut 43. El conjunt alemany va continuar lluitant i en el tram final del partit va aconseguir una important victòria que el manté primer del grup A en solitari, i el classifica per als quarts de final.