Rem

La diplomàcia catalana

Aina Cid i Dennis Carracedo tanquen la participació en els Jocs amb un primer i un segon lloc en les respectives finals B disputades ahir

Aina Cid (CN Amposta) i Esther Briz, en el dos sense timoner femení, i Dennis Carracedo (CN Banyoles) i Caetano Horta, en doble scull lleuger; van completar la participació del rem català en els Jocs Olímpics de París amb dos diplomes més, que s’afegeixen al que van aconseguir dijous Aleix Garcia (CN Banyoles) i Rodrigo Conde quan van ser cinquens en la final del doble scull masculí.

L’ampostina (1994), que ja va aconseguir dos diplomes en les seves anteriors presències olímpiques –a Rio amb la barcelonina Anna Boada i a Tòquio amb la càntabra Virginia Díaz–, sempre acabant sisena en la final A, va aconseguir la setena posició amb la victòria en la final B disputada ahir al camp de regates de Vaires-sur-Marne i amb gairebé 2 segons d’avantatge, després de ser cinquenes en la seva semifinal, a la qual ja accedien per la repesca.

El gironí (1999) s’estrenava en uns Jocs i accedia per la via ràpida a la semifinal, en què acabaria quart. Carracedo i Horta havien dominat la regata fins als últims 100 metres, quan es van veure superats pels francesos Hugo Beurey i Ferdinand Ludwig per 17 centèsimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)