Gimnàstica

David Vega s’acomiada dels seus primers Jocs Olímpics sense premi

David Vega s’acomiada dels seus primers Jocs Olímpics sense premi. El barcelonès ha debutat aquesta tarda en gimnàstica de trampolí, i els nervis l’han superat en el segon exercici. Tot i això el gimnasta de 25 anys no marxa ben bé amb les mans buides, perquè a part de ser els seus primers jocs, també és el primer català que competeix en aquesta categoria en unes Olimpíades. Per tant, marxa de París amb el títol d’haver estat un pioner.

En la categoria de trampolí es fan dos exercicis per tal de classificar-se per a la final. En el primer, el gimnasta barcelonès no ha fallat. Amb una puntuació de 55.620 ha complert amb les expectatives, tot i que necessitava arriscar un pèl més en el segon exercici per poder classificar-se (55.620). “Després millor”, ha vocalitzat mirant a càmera quan li donaven la puntuació. Però els nervis li han fet viure una mala passada.

Vega ha començat a saltar per agafar embranzida i ja i no s’ha notat bé. Hi ha tornat i ha començat amb la seva sèrie i després de la quarta combinació se li ha acabat anant fins a sortir de la cama elàstica. Amb una puntuació de 22.160 punts al segon exercici i, per tant, la que computava era la primera, la millor, (55.620). Vega s’ha hagut d’acomiadar amb la 14a posició a la fase classificatòria.

La tarda ha deixat més sorpreses com l’elimina ció del japonès Ryusei Nishioka, que no ha pogut completar cap dels dos exercicis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)