Tir amb arc

Diploma per a Èlia Canales

Tir amb arc L’arquera de Constantí s’acomiada dels Jocs Olímpics amb un diploma després de caure en quarts en equips mixtos

L’arquera Èlia Canales (CT Arc Constantí) es va acomiadar ahir dels seus primers Jocs Olímpics aconseguint un diploma. En categoria individual va quedar eliminada en 32ns, però ahir, amb el seu company Pablo Acha, es va plantar en els quarts de final d’equips mixtos eliminant la parella xinesa Xiaolei Yang i Yan Wang per 6-2 en vuitens. Canales i Acha van començar la jornada a les 10 del matí sense cedir en cap set. Al migdia es va reprendre la competició i en quarts es van enfrontar a la parella índia formada per Ankita Bhakat i Dhiraj Bommadevara. L’arquera de Constantí i el seu company no van estar tan encertats com en vuitens i van començar cedint en el primer set. Gràcies a la bona actuació de l’arquera de 23 anys, van tenir possibilitats fins al final, empatant 3-3 en el tercer set. Però en l’últim set els indis no van fallar i Canales es va acomiadar dels seus primers Jocs en quarts. La de Constantí va guanyar el seu primer diploma olímpic i, a més, va acabar puntuant amb un 10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)