Espanya goleja al Japó (23-8) i passa a quarts com a primera de grup

La selecció espanyola s’ha avançat amb un 6-0 en l’inici del segon període i ha sentenciat

La selecció espanyola masculina s’ha classificat per als quarts de final com a primera de grup a falta d’una jornada de la primera fase. Espanya, amb set jugadors catalans, ha golejat el Japó, el cuer del grup, per 23-8 (4-0, 6-2, 7-4 i 6-2). En el darrer partit de la fase de grups del combinat estatal el jugarà dilluns contra França.

L’equip del tècnic català David Martín ha sortit decidit a no partir i sentenciar l’enfrontament aviat contra un equip que havia perdut dos partits per la mínima diferència d’un gol. Un 4-0 en el primer període i un 6-0 en l’inici del segon ha sentenciat el partit. Al descans s’ha arribat amb un clar 10-2. En la segona meitat els dos equips han continuat jugant a l’atac i buscant el gol i el combinat estatal s’ha avançat d’onze gols al final del tercer quart (17-6). En els darrers vuit minuts els gols han continuar arribant fins els quinze de marge final, 23-8. Sanahuja ha marcat 5 gols i Granados i Tahull n’han anotat 4 cada un.