Handbol

Antonio Bazán estarà en dinàmica del Barça mentre realitza el Mir a l’Institut Guttman

El pivot provinent de l’Anaitasuna reforçarà els entrenaments fins al mes de desembre i no es descarta que pugui debutar amb la samarreta blaugrana

El pivot Antonio Bazán, de 28 anys, estarà en dinàmica del primer equip del Barça mentre realitza una estada obligatòria com a metge resident a l’Institut Guttman de Barcelona, que acaba al desembre. El jugador pamplonès reforçarà durant aquest període els entrenaments a les ordres de Carlos Ortega i podria arribar a debutar amb la samarreta blaugrana.

Bazán ha disputat les últimes onze temporades a l’Helvetia Anaitasuna, de la seva ciutat natal, compaginant l’handbol amb la medicina. Ara, el seu desenvolupament com a metge l’obliga a estar-se fins al desembre a l’Institut Guttman de Barcelona, per a dur a terme una rotació formativa en el seu quart any com a metge resident.

El pivot acredita 279 partits d’experiència a la Lliga Plenitude i quasi 450 gols. A més, ha disputat lliga europea durant tres temporades (2015-16, 2016-17 i 2017-18) amb un còmput de 28 gols.

Antonio Bazán ha estat internacional en 15 vegades amb la selecció espanyola, incloent dues edicions dels Jocs del Mediterrani, a més de comptar amb un palmarès brillant a nivell internacional en categories inferiors.

Situació atípica

El navarrès no amaga la seva alegria “per aquesta opció que ha aparegut” d’entrar en dinàmica del Barça. “És una situació un pèl atípica, però espero poder compaginar les dues coses de la millor manera possible. Seguir aprenent com a metge resident i seguir lligat a l’handbol, sobretot en un lloc com aquest, amb el nivell i la qualitat que hi ha, és una oportunitat única i que em fa molt content”, ha destacat el jugador en els mitjans oficials del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)