Gimnàstica

El filipí Carlos Edriel Yulo, campió en terra

La tarda al Bercy Arena ha començat amb la primera final per aparells masculina: la final de terra. El gimnasta filipí de 24 anys Carlos Edriel Yulo s’ha endut la seva primera medalla d’or. El filipí ha estat l’únic gimnasta en arribar als 15.000 punts. Tot i això, la competició ha estat molt ajustada.

Completant el podi l’han seguit amb la plata l’israelià Artem Dolgopyat, que en els Jocs passats a Tòquio es va endur l’or (14.966). I el bronze se l’ha guanyat el britànic Jake Jarman de 22 anys (14.933).

L’espanyol Rayderley Zapata ha quedat en 7a posició, amb una puntuació final de 14.333 punts.

La jornada de gimnàstica ha acabat amb la final de cavall amb arcs. La medalla d’or ha estat per l’irlandès Rhys McClenaghan. El gimnasta de 25 anys ha obtingut una puntuació final 15.533 punts. L’irlandès ja va participar en els últims Jocs de Tòquio quedant en 7a posició i aquest cop a París s’ha coronat amb l’or.

El podi l’ha completat amb la plata, seguint a McºClenaghan de ben aprop amb una puntuació de 15.433 el gimnasta de Kazakhstan Nariman Kurbanov. I el bronze se l’ha endut l’estatunidenc Stephen Nedoroscik amb una puntuació final de 15.300 punts.