Gimnàstica

Biles continua regnant

Gimnàstica artística. Ahir van començar les finals d’aparells i van endur-se els ors en categoria masculina Yulo en terra i McClenaghan en cavall amb arcs; i en femenina Biles en salt

El Bercy Arena es va tornar a omplir ahir a la tarda per gaudir de les primeres finals d’aparells. La jornada va començar amb la competició de terra masculina i l’or va ser per al filipí Carlos Edriel Yulo. El gimnasta de 24 anys va obtenir una puntuació final de 15.000 punts. El podi el van completar l’israelià Artem Dolgopyat i el britànic Jake Jarman. L’espanyol Rayderley Zapata es va quedar amb la 7a posició. Simone Biles no va fallar. Continua sent la reina. En categoria de salts va guanyar el seu tercer or a París. La gimnasta nord-americana va clavar els dos salts i es va imposar amb una puntuació de 15.300. El podi el van completar la brasilera Rebeca Andrade (14.966). I el bronze se’l va endur la companya de Biles Jade Carey (14.466). La tarda va acabar amb la competició de cavall amb arcs. L’or va ser per a l’irlandès Rhys McClenaghan amb una puntuació final de 15.533 punts. La plata va ser per a Nariman Kurbanov (Kazakhstan) amb 15.433, i el bronze, per a Stephen Nedoroscik (EUA) amb 15.300 punts.