Espanya torna a casa sense sumar ni un punt

Cinquena derrota de la selecció espanyola en cinc partits a París

La selecció espanyola femenina, amb Kaba Gassama, va tancar la seva participació olímpica amb 0-5 de balanç després de perdre contra França per 24-32 (9-17 a mitja part). Espanya, que disputava uns Jocs per sisè cop, el quart seguit, és l’única que torna a casa amb 0 punts perquè en el grup A Alemanya, Corea del Sud i Eslovènia acreditaven 1-3 a falta de l’última jornada. La pivot vallesana anotaria tres gols (3/3) des dels sis metres en el segon partit que va veure porteria, després de marcar-ne dos (2/4) contra Hongria (24-27) dijous. França, que dominaria el marcador des de l’inici (0-2 i 1-5), va arribar a disposar d’un màxim avantatge d’11 (19-30) respecte a les d’Ambros Martín a set minuts.