Atletisme

Jaël Bestué, a la repesca dels 200 m

Ha ocupat el quart lloc de la quarta sèrie amb un registre de 23.17

La santcugatenca Jaël-Sakura Bestué, amb el quart lloc en la quarta eliminatòria de 200 m (23.17), no s’ha pogut guanyar l’accés directe a les semifinals dels Jocs Olímpics de París –passaven les tres primeres– i haurà de passar per les sèries de repesca de dilluns al matí (12.50 h). En aquesta segona oportunitat només passaran a les semifinals les vencedores de cadascuna de les quatre sèries i els dos millors temps del sumari.

Bestué, doble semifinalista el curs passat en el mundial de Budapest (en 100 i 200 m), ha estat la més ràpida a reaccionar al tret de sortida (0.150) i ha fet una bona corba. Per moments, s’ha col·locat al nivell de la canadenca Audrey Leduc (tercera amb 22.88), però la recta final se li ha fet llarga. La vencedora d’aquesta sèrie ha estat la nord-americana McKenzie Long (22.55). Les altres guanyadores han estat Julien Alfred (22.41), la flamant campiona en els 100 m d’ahir al vespre, les nord-americanes Gabrielle Thomas (22.20) i Brittany Brown (22.38), la britànica Daryll Neita (22.39) i la nigeriana Favour Ofili (22.24). Les eliminatòries de 200 m han tingut dues baixes il·lustres, la jamaicana Shericka Jackson, campiona mundial a Budapest, i la ivoriana Marie-Josée Ta Lou, que ahir va abandonar l’Stade de France en llitera després de la final de l’hectòmetre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)