Gimnàstica

Xina es treu l’espina amb un or en anelles

La gimnàstica artística no ha deixat a ningú indiferent. En les finals masculines d’anelles i salt, Xina ha aconseguit treure’s l’espina que tenia clavada per no aconseguir cap or i l’atleta Yang Liu s’ha penjat l’anhelada medalla en anelles en un podi que ha completat el seu compatriota Jingyuan Zou i el grec Eleftherios Petrounias (fins ara havia aconseguit quedar segona per equips i una plata i un bronze en les finals individuals masculines). En la final de salt, el filipí Carlos Edriel Yulo ha aconseguit el seu segon or d’aquests jocs quedant per davant de l’armeni Artur Davtyan i del britànic Harry Hepworth.

En la final de paral·leles, l’única final de gimnàstica on Simone Biles no s’ha classificat, l’algeriana Kaylia Nemour ha fet història aconseguint l’or amb una puntuació de 15.700 i convertint-se en la primera atleta del continent africà que aconsegueix medalla en aquest esport. El podi l’han completat la xinesa Qiyuan Qiu i l’americana Sunisa Lee.

Aquest dilluns és el darrer dia de competició de gimnàstica artística i amb les finals masculines de paral·leles i barra, i les finals femenines de barra d’equilibri i l’exercici de terra on s’espera que Biles s’acomiadi dels Jocs amb una altra medalla d’or (14.20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)