Atletisme

Cristina Montesinos formarà un dels dos relleus mixtos de marxa de la selecció espanyola

Competirà amb el murcià Miguel Ángel López, mentre que l’altra parella estatal la conformaran els medallistes Maria Pérez i Álvaro Martín

La terrassenca Cristina Montesinos, desena en els 20 km marxa, formarà un dels dos relleus mixtos de la selecció espanyola en els Jocs Olímpics de París, al costat del murcià Miguel Ángel López, segons ha confirmat la mateixa federació. La prova, que s’estrena en el programa olímpic, es disputarà dimecres al matí (7.30 h) i l’altra parella estatal la conformaran l’andalusa Maria Pérez i l’extremeny Álvaro Martín, que van guanyar la medalla de plata i de bronze, respectivament, en la prova individual dels 20 km marxa. El gavanenc Paul McGrath, dissetè en els 20 km de divendres, i la mataronina Raquel González, que també ha viatjat a París i aspirava a competir en la seva tercera cita olímpica, finalment no han estat entre els escollits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)