Tennis

Badosa es retroba amb el triomf dos anys després i guanya el seu quart títol WTA

L’empordanesa supera per 6-1, 4-6 i 6-4 Bouzkova en la final de Washington

Palau Badosa ha tornat. Després de dos anys i set mesos ha tornat a guanyar un títol de la WTA, el quart de la seva carrera. L’empordanesa s’ha imposat en la final del WTA 500 de Washington a la txeca Marie Bouzkova per 6-1, 4-6 i 6-4 en 2h24 i dues interrupcions per la pluja. Paula Badosa va guanyar a Belgrad i a Indian Wells l’any 2021 i l’última victòria en un torneig va ser a Sydney al gener del 2022. Des de llavors les lesions i els problemes a l’esquena han impedit mostrar el seu millor tennis. Paula Badosa, número 62 del món, pujarà fins a la 39a plaça del rànquing WTA després d’aquesta victòria.

Paula Badosa ha cedit el seu servei en el primer joc de la final, però després ha guanyat els altres sis de manera consecutiva i s’ha imposat en la primera mànega per 6-1. L’empordanesa ha mostrat un joc variat i agressiu i no ha donat cap oportunitat a la seva rival. Quan anaven 1-1 en el segon set el partit s’ha aturat per possibilitat de tempesta elèctrica, i s’ha reiniciat 50 minuts després sense que hagi plogut. La txeca ha tornat amb més força, ha millorat el seu joc i l’enfrontament ha estat molt disputat i amb ocasions de trencament de servei per les dues partits. Finalment en el desè joc Marie Bouzkova ha fet un break i s’ha emportat el segon set per 4-6.

Tot just iniciar-se la tercera mànega ha començat a ploure i la final s’ha tornat a aturar. En la segona represa ha estat Paula Badosa la que n’ha tret profit i un trencament de servei en el cinquè joc l’ha situat per davant i l’ha portat a guanyar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)