Triatló

L’equip espanyol, novè en el relleu mixt de triatló

La barcelonina Anna Godoy fa el quart millor temps del seu relleu però Espanya paga una doble penalització

L’equip espanyol, amb la barcelonina Anna Godoy, ha acabat novè la prova de triatló per equips mixtos, guanyada per Alemanya. La doble penalització que ha acumulat el primer rellevista espanyol, Alberto González, els deixava lluny de les aspiracions més optimistes. El malagueny havia acabat primer la prova de natació, però l’han sancionat per impulsar-se amb un vaixell que hi ha al riu i també per un contacte amb un altre participant a l’aigua. Ha entregat novè (20:18) el relleu a Anna Godoy, que ha fet molt bon paper i ha completat el triatló amb el quart millor temps (22:42). La barcelonina acabava la natació setena (5:02) però, amb una bona transició, entrava quarta a la prova ciclista, que ha fet en grup, amb la britànica líder destacada. Godoy ha completat els 7 quilòmetres amb 10:30, vuitena, abans de la prova atlètica, que ha completat quarta, amb 5:39.

Antonio Serrat ha acabat desè el seu relleu (20:45) i Míriam Casillas, onzena (23:45). Amb la penalització, però,l’equip espanyol acabava novè.

Alemanya s’ha endut la medalla d’or, després de jugar-se a l’esprint els tres llocs del podi amb Estats Units segon i Gran Bretanya, tercer.

Una triatleta a l’hospital

La triatleta belga Claire Michel va ser hospitalitzada després d’haver estat infectada amb el bacteri E. coli. La seva participació en el triatló individual de dimecres, amb la prova de natació al riu Sena –amb polèmica per la qualitat de l’aigua–, en podria ser la causa. L’equip belga es va retirar de la prova de relleus mixtos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)