Gimnàstica

Biles tanca els Jocs de París amb plata en terra

Les 6 dècimes per dues penalitzacions deixen la nord-americana a 33 centèsimes de l’or

El Bercy Arena no ha pogut veure cap or de Simone Biles en la jornada que tancava la gimnàstica dels Jocs de París, en un dia en què la nord-americana aspirava a aconseguir dues medalles d’or per sumar-ne 9 al llarg de la seva trajectòria.

Rebeca Andrade (Brasil), la segona en actuar en la final disputada poc més d’una hora després de la de barra, es rescabalava de quart lloc i es posava líder amb 14.166, superant els 14.000 que en la qualificació només havia aconseguit Biles (14.600).

La sis vegades campiona del mon de terra i or a Rio treia els dos peus en la segona i la quarta diagonal. 3 dècimes de penalització en cadascuna i amb 14.133 es situava segona a 33 centèsimes de la brasilera quan quedaven dues gimnastes per actuar.

Sabrina Maneca-Voinea empatava amb la també romanesa Ana Barbosu, tercera (13.700) i per una dècima en l’execució es quedava en el quart lloc abans que l’altra nord-americana, Jordan Chiles (2001), signés 13.666.

Empatats

Shinnosuke Oka, bronze en paral·leles en la primera final del dia, aconseguia l’or en barra en una final en la què 6 dels 8 participants patien caigudes. Ángel Barajas (Colòmbia) seria plata amb la mateixa puntuació que el japonès –14.533– mentre el bronze era compartit entre Boheng Zhang (Xina) i el taiwanès Chia-Hung Tang; els dos amb 13.966.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)