Atletisme

No supera la repesca

Eliminada. Jaël-Sakura Bestué acaba segona de la seva sèrie dels 200 m amb 23.22. La santcugatenca no ha entrat en la semifinal ni per llocs ni tampoc per temps

Jaël-Sakura Bestué no va poder superar la repesca dels 200 m i va quedar fora de la semifinal. La santcugatenca va finalitzar en la segona posició de la seva sèrie amb 23.22, i no va passar a la següent fase ni per llocs ni per temps. Només la primera de cada sèrie es classificava directament per la semifinal i va ser l’australiana Torrie Lewis la que va guanyar la sèrie de la catalana amb 23.08. La segona opció per continuar en competició eren les dues places per temps, però en la primera sèrie Adaejah Hodge, de les Illes Verges Britàniques, va ser segona amb 22.94, i la grega Polyniki Emmanquilidou va acabar tercera amb 22.99, i totes dues es van classificar per temps. Les altres tres guanyadores de les seves sèries i que es van classificar directament van ser la canadenca Jacqueline Madogo, que va fer 22.58, la seva nova marca personal; Maboundou Kone, de Costa d’Ivori, que va guanyar amb 22.89, i la xipriota Olivia Fotopoulou, que va ser primera amb 22.92, i que ha igualat la seva marca de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)