Hoquei sobre herba

Espanya s’ensorra a l’últim quart contra Bèlgica (2-0)

Les intervencions de Clara Pérez, insuficients per a un equip que no pot generar ocasions de gol i n’encaixa dos en 2 minuts i mig

Xantal Giné, Clara Pérez, Marta Segú i Júlia Strapatto no disputaran la semifinal olímpica perquè Espanya ha perdut l’últim partit dels quarts de final contra Bèlgica, que juga aquest dimecres contra la Xina amb Països Baixos-Argentina en l’altre partit el vencedor de la qual s’assegura una medalla. la selecció espanyola amb prou feines inquietava un equip que no concedeix ocasions i que només ha encaixat 4 gols en els Jocs i, a l’inici de l’últim quart, rebia dos gols en dos minuts i mig.

Un penal córner fallat i una aturada de Clara Pérez a l’únic llançament rival és la síntesi del primer quart de les de Carlos García Cuenca; que es tancaven al darrera i conservaven la bola movent-la de costat a costat sense generar perill. Dues intervencions més de la portera de l’Atlètic Terrassa, entremig de les quals també aturava el primer penal córner de Bèlgica, provocat per Lola Riera; evitaven el gol belga i els dos equips arribaven a la mitja part amb empat a 0 malgrat partit les dues superioritats de la selecció espanyola per una targeta verda de les blanques en cada parcial.

El tercer penal córner d’Espanya tampoc inquietava la porteria belga a 10:18 per acabar el tercer quart (2/43 en tot el torneig). Una pèrdua a prop de l’àrea defensiva d’Alejandra Torres-Quevedo forçava una nova aturada de Clara Pérez, aquest cop amb el peu esquerre. La targeta verda a Xantal Giné a 14:34 per acabar acabava amb el gol de Delphine-Daphne Marien a 14:02 i amb els peus de Marta Segú Bèlgica disposava del segon penal córner a 11:46 que acabaria amb el gol de Charlotte Englebert (2-0). La portera de l’Atlètic Terrassa marxava a 2:55 perquè Espanya ataqués amb una jugadora de camp més, tot i que la portera belga acabava sense haver de fer cap aturada.