Hoquei sobre herba

D’on no n’hi ha, no en raja

La selecció espanyola femenina, incapaç de generar perill contra Bèlgica, aguanta gràcies a Clara Pérez fins que es desfà en dos minuts

Bèlgica 2 Espanya 0

BÈLGICA:D’Hooghe; Marien (1), Englebert (1), Vandermeiren, Puvrez, Gerniers, Struijk, Vanden Borre, Hillewaert, Ballenghien i Brasseur –onze inicial–, Rasir, White, Blockmans, Nelen i Belis.ESPANYA:Clara Pérez; Laura Barrios, Strappato, Jiménez, López, Segú, Amundson, Blanca Pérez, Giné, Torres-Quevedo i Álvarez –onze inicial–, Sara Barrios, Iglesias, Riera, García i Beatriz Pérez.PARCIALS:0-0, 0-0, 0-0 i 2-0.ÀRBITRES:Alison Keogh (Irlanda) i Aynna McClean (Trinitat i Tobago). Targeta verda a Blockmans (17’) i Vandermeiren (29’) i a Giné (46’).

Xantal Giné, Clara Pérez, Marta Segú i Júlia Strapatto tornaran a casa amb un diploma olímpic després d’encaixar la tercera derrota en sis partits a l’Yves-du-Manoir, on només han superat les seleccions de Sud-àfrica (1-0) i la Gran Bretanya (2-1), molt inferiors –l’altre resultat és un empat a 1 amb els Estats Units.

El conjunt belga, molt sòlid al darrere, no va permetre a les de Carlos García Cuenca generar cap ocasió, ni en els quatre penals córner –2/44 en tot el torneig, 0/12 en els dos últims partits i marcant-ne un en cada triomf–, i va aprofitar la primera superioritat del partit, per la targeta verda a Xantal Giné a 14:34, per superar per primer cop Clara Pérez. La portera de l’Atlètic Terrassa s’havia erigit en el millor i gairebé únic argument del conjunt estatal, tancat al darrere i movent la bola sense prendre riscos.

La selecció belga femenina arriba per primer cop a una semifinal olímpica –si la de bàsquet no elimina Espanya demà serà l’única– i demà buscarà un lloc en la final contra la Xina –l’altra semifinal és entre els Països Baixos i l’Argentina, els altres dos equips que han superat la selecció espanyola–. El gol de Delphine-Daphne Marien a 14:02 obria la caixa dels trons perquè Bèlgica disposava del segon penal córner a 11:46, que acabaria amb el gol de Charlotte Englebert. La portera de l’Atlètic Terrassa marxava a 2:55 perquè Espanya ataqués amb una jugadora de camp més, tot i que la portera belga acabava sense haver de fer cap aturada.

LES DADES

0
aturades
de la portera belga en 6 llançaments d’Espanya, que encaixa els 2 gols en 3 minuts.
2
gols
de 44 accions de penal córner a favor de la selecció espanyola en el torneig, que tanca setena.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)